Student Coach

Brigitte Brouwers

Het is al een poosje geleden, maar ik weet het nog zo goed. Mijnstudententijd, leuk, spannend, en uitdagend. Maar, soms ook eenzaam,moeilijk en frustrerend. Ik begon met de Hoge Hotelschool in Leeuwarden.Het was een mooie tijd, al kwam van studeren niet heel veel terecht. Mijnpropedeuse haalde ik dan ook net niet. Wat ik op zich niet heel erg vond,want ik had mijn pijlen gericht op de studie Psychologie in Groningen.

Een studie die beter bij mij paste had ik het idee, aangezien ik het vak “Personal Development’’ van de Hoge Hotelschool het allerleukste vond. En een schot in de roos bleek het te zijn. Uiteindelijk heb ik de richting van Arbeids- en Organisatie Psychologie gekozen, omdat mijn interesse in het bijzonder lag bij ‘motivatie’ en een zo optimaal mogelijke werkomgeving. Na het behalen van mijn master ben ik gaan werken als Intercedent in Amsterdam. Vervolgens heb ik nog gewerkt als Projectmedewerker en Recruiter. En dan nu als Coach bij Wakker bij Bakker.

Terugkijkend op mijn studententijd en carrière besef ik me dat de keuzes die ik maakte vooral op externe motivatie beruste, zo efficiënt mogelijk werken en voldoen aan wat hoort, wat ik zelf écht wilde daar dacht ik niet eens over na. Inmiddels ben ik er wel achter dat je pas écht leeft als je je eigen hart volgt. En als de keuzes die je maakt echt jouw keuzes zijn. Als Coach onderzoek ik graag met jou wat jouw drijft, wat jouw waardes zijn en hoe je hiernaar kunt leven. En dat dit voor jou een baken kan zijn in tijden van stress, verandering of stagnatie. Want uiteindelijk, ook al is dit een tijd met grote uitdagingen, is je studententijd toch een van de meest vormende en bijzondere tijden van je leven!

Wakker bij Bakker team
Brigitte Brouwers

Info Brigitte Brouwers

MSc. Arbeids- en Organisatie Psychologie 

Student Coach bij Wake Up Student

Contactgegevens Brigitte Brouwers

  • Oranjesingel 24, 6511 NV Nijmegen

brigitte@wakupstudent.nl

Scroll naar top