Student Coach

Floor Hoorweg

De studententijd wordt vaak omschreven als de mooiste periode van je leven. Je gaat een studie volgen in de richting die hopelijk bij je past, veel nieuwe mensen ontmoeten, voor het eerst op jezelf wonen. Het is een periode waarin je een enorme persoonlijke groei doormaakt om vervolgens met een goed gevulde rugzak het verdere leven in te stappen. Maar goed, helaas had niemand je van tevoren verteld dat dit ook de periode is waarin je jezelf enorm hard kan tegenkomen.

Met alle gevolgen van dien: stress, piekergedachten, uitstelgedrag, onzekerheid, depressieve gevoelens, noem maar op. En dan lijkt iedereen om je heen wél fluitend door het studentenleven te gaan.

Dat je jezelf tegenkomt in deze periode is helemaal niet zo gek. Groeien is geen lineaire lijn, maar eerder een golfbeweging van vallen en opstaan. Sommige uitdagingen zullen zo groot lijken of je blijft maar met je gedachten in rondjes cirkelen waardoor je zelf even door de bomen het bos niet meer kunt zien. Samen met jou ga
ik de uitdaging aan om weer overzicht te creëren, te ontdekken wat jij wilt en stapjes te nemen in de richting waar jij naartoe wilt.

En dan nog even iets over mij: ik heb mijn propedeuse psychologie in Amsterdam gehaald en toen mijn bachelor verder afgemaakt in Groningen. Vervolgens heb ik daar mijn master Arbeids- Organisatie en Personeelspsychologie en master Algemene Pedagogische Wetenschappen behaald. Ik heb mijn eigen studententijd
als een hele leuk tijd ervaren, maar ik ken de struggles van scripties schrijven, gemotiveerd blijven en niet weten wat je precies wil gaan doen. Als coach wil ik jou graag begeleiden vanuit mijn expertise die ik heb verkregen tijdens mijn studie en mijn persoonlijke ervaringen. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou drijft en waar jij naartoe wilt, en als je dat nog niet weet, komen we daar samen achter.

Wakker bij Bakker team
Floor Hoorweg Wake Up Student

Student Coach Floor Hoorweg

MSc. Arbeids-, Organisatie en Personeelspsychologie
MSc. Algemene Pedagogische Wetenschappen

Student Coach bij Wake Up Student

Contactgegevens Rosa-Lin Meijer

  • Catharijnesingel 56-57, 3511 GE Utrecht

06-

floor@wakeupstudent.nl

Scroll naar top