Oprichtster: Link Bij Mij

Ilinka Bijma

Ik vind het fascinerend hoe de mind werkt en welke impact onze gedachten kunnen hebben op wat wij voelen en wat wij doen. Dit kan soms behoorlijk in de weg staan en bijvoorbeeld zorgen voor uitstelgedrag, lichamelijke klachten, negatieve gedachten en vermijdende coping strategieën. Ik ga als coach samen jouw innerlijke criticus ontdekken en die wat vaker in de rol van adviseur in plaats van leider zetten.

anuit de overtuiging dat iedereen worstelt in meer of mindere mate vind ik het belangrijk kwetsbaarheden bespreekbaar te maken en vervolgens jouw kernwaardes en krachten te ontdekken en te onderzoeken hoe je met toekomstige worstelingen om kan gaan. Ik vind het belangrijk een veilige sfeer te bieden waarin je durft open te zijn over je eigen functioneren en de rust en ruimte voelt jezelf te ontwikkelen. Er zal een transformatie plaatsvinden waar ik in het begin vooral in de rol van jouw coach zal zijn, maar waar jij steeds meer je eigen coach gaat worden. Op die manier vindt jouw gewenste verandering plaats op de lange termijn en leer je hoe je zelf met toekomstige uitdagingen om kan gaan.

Ik werk vanuit het Acceptance Commitment Coaching (ACC) raamwerk en een aantal tools uit de oplossingsgerichte benadering en positieve psychologie. Ik geniet ervan helemaal de diepte in te gaan in één op één coaching sessies maar vind het ook spannend groepsdynamieken te ervaren en teams te trainen en te coachen.

Wakker bij Bakker team
Ilinka

Info Ilinka Bijma

Msc. Psychologie; Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie 

Student Coach bij Wake Up Student
Oprichtster: Link Bij Mij

Contactgegevens Ilinka Bijma

  • Damsterdiep 49-53, 9711 SH Groningen

06-46737020

ilinka@wakeupstudent.nl

Scroll naar top