Student Coach

Merel Molenaar

Studeren is voor veel geluksvogels in Nederland een belangrijke uitdaging in het leven. We krijgen de mogelijkheid om onszelf te ontwikkelen en kansen te creëren voor de toekomst. Bij zo’n grote uitdaging horen obstakels in allerlei vormen en maten. Niet alleen binnen de studie, maar ook met huisgenoten, uitgaansleven, verenigingen, etc. Leuk toch!?

Ploeteren, stoeien, stress, angst, verdriet, planningen, onzekerheid. Kortom, niet altijd wat we er van hadden verwacht.

Ik ben Merel, geboren en getogen in Breda. Toegepast Psycholoog (2015) en Arbeid-, Organisatie- en Personeel Psycholoog sinds 2019. Als zelfstandig ondernemend coach ben ik werkzaam bij o.a. Wakker bij Bakker. Daarnaast heb ik mijn eigen psychologie praktijk (Eudaimonia) hier in Groningen. In mijn vrije tijd ben ik gek op motorrijden en Lindy Hop dansen en lesgeven.

Binnen het studentenleven heb ik wisselende tijden gehad met hoge motivatie voor studeren, maar toch ook voor feesten. Tegenslagen met scripties, vakken, relaties, verhuizen en pre master student zijn. Gelukkig zijn er ook geweldige ervaringen waar ik nog steeds een keer een boekje van wil maken.

Graag bied ik ondersteuning om jouw weg te vinden in de brei. Hierin vind ik het belangrijk om jouw doelen, mogelijkheden en motivaties als rode draad te gebruiken. Ik haal voldoening uit het gezamenlijk bespreken van uitdaging naar oplossing. Hier gaan we samen nieuwsgierig naar kijken. Aan het einde van de sessies streef ik ernaar dat jij net zo veel vertrouwen hebt in jezelf, als dat ik in jou heb. Je bent goed genoeg zoals je bent. Echt waar!

Wakker bij Bakker team
Merel Molenaar

Info Merel Molenaar

BSc. Toegepaste Psychologie.
I.O. MSc. Arbeids-, Organisatie- & Persooneelspsyhologie 

Student Coach bij Wakker bij Bakker

Contactgegevens Merel Molenaar

  • Damsterdiep 49-53, 9711 SH Groningen

Merel@wakkerbijbakker.nl

Scroll naar top