Vastlopen in je studie? En toen was je plots een langstudeerder.

Langstudeerder worden is vaak geen keuze, maar het overkomt je door de jaren heen. Want wat begon het toch allemaal mooi! Meteen een leuk actief studentenleven in je stadje en voluit lekker genieten. Eigenlijk niet zo erg toch dat het wat langer duurt? Nou ja, misschien een keer geswitcht van studie en een scriptie die maar niet af lijkt te komen?! Toch zie je nu wel veel huisgenoten of vrienden van vroeger om je heen verdere stappen maken. Waarom blijf jij dan zo vastlopen? Merk je dat dit iets met je zelfvertrouwen doet? Geniet je nog wel van de vrije tijd?

 

Ook de laatste periode van je studie kan leuk zijn, zonder verdere vertraging. Waar je juist meer zelfvertrouwen uit haalt en heus met gezelligheid om je heen. Zeker in deze fase van je studie kan het heel handig zijn om te praten over hoe je jouw studie tot nu toe hebt aangepakt en samen met je Student Coach te kijken hoe je vanaf hier doelgericht met plezier verder kunt komen. 

 

Neem contact op met Wake Up Student in jouw stad, als je met afrondende stappen en keuzes effectiever en positiever om wilt gaan.

 

Lees meer in onze blog over wat kan helpen in het lange afstudeertraject. 

 

Scroll naar top