Slechte concentratie? Aandachtig focus versterken!

Concentratieproblemen liggen al gauw op de loer in een overprikkelend studentenleven. Vermoeid door een gezellige avond toch maar even een poging ondernemen tot studeren. Studeren met Netflix aan en natuurlijk het studieboek alweer een half uur op dezelfde pagina. Een alinea meerdere keren moeten lezen is super frustrerend.  Misschien een goed idee om op de UB te studeren met een clubgenoot. Vijf koppen koffie en drie pauzes later, de dag voorbij en net een hoofdstuk kunnen afronden. Heb ik ADD of zo?

Je weet meestal wel wat een negatieve invloed heeft op je concentratie, maar betere gewoontes aanleren is lang niet altijd makkelijk. Wanneer je de diagnose ADD of ADHD hebt, is het vasthouden van dergelijke gewoontes nog moeilijker. Toch is hier zeker veel aan te doen.

Ervaar jij ook vaak problemen met je concentratie en wil je hier graag meer grip op krijgen? De Student Coaches van Wake Up Student kunnen je hier goed bij helpen. Door middel van een gepersonaliseerd traject, waarin we ons samen richten op jouw aandacht, gaan we er samen voor zorgen dat jij je focus terug krijgt. 

Lees meer over concentratie optimalisatie in onze blog of bekijk deze blog (english) over hoe je je focus bewaard met het huidige online werken!

Scroll naar top