Stressreductie workshop

Wanneer ‘moeten’ de moed bedrukt!

Hoge druk op jezelf leggen of vanuit je omgeving opgelegd krijgen, thuis studeren in de drukte, onduidelijke deadlines en gebrek aan structuur zijn veelgenoemde boosdoeners bij verhoogde stress klachten. Spanningen nemen toe onder studenten en je leest dan ook steeds meer over burn-outs.

Alleen al door het BSA en Leenstelsel ontstaat er extra druk en is het moeilijker om je studie met je dagelijkse sociale leven, sport en bijbaan te combineren. Laat staan om daarnaast nog eens extra functies op te pakken om aan je cv te werken. Veel hiervan was lang leuk, maar nu te veel. De spanning is omgeslagen in aanhoudende stress. Je kan het allemaal even niet aan. Je bent opgebrand. Wat nu?

Wij spreken graag bij jouw faculteit of vereniging!

Wake Up Student verzorgt geregeld workshops bij partners, faculteiten, studie- en studentenverenigingen aangaande dit onderwerp. Hou dus de agenda van je vereniging in de gaten! Wil je als vereniging of faculteit een leuke workshop inrichten, dan staan we graag voor jullie klaar. Neem contact op via het formulier en je hoort spoedig van ons.

De prijzen voor het afnemen van een workshop zijn:

  • voor een 1-urige workshop naar keuze €300,- excl. BTW;
  • voor een 2-urige workshop naar keuze €450,- excl. BTW;

* Eventuele reiskosten zijn niet inbegrepen.

** Via een samenwerking bieden we kortingen op de workshops.

Scroll naar top