Samen sterk voor studenten!

Wake Up Student Psychology & Coaching werkt nauw samen met de vele partners in het studentenleven, zodat jij optimaal geholpen kunt worden. Bekijk gerust wat onze partners jou kunnen bieden op het gebied van sport, zorg en welzijn.

l1

Zorg, Sport en Welzijn:

ACLO studentensport:

Sport is niet alleen leuk, maar ook nog eens gezond. Het houdt je zowel fysiek als mentaal in topvorm. Dat heeft weer een positief effect op je studieresultaten! De aangesloten verenigingen bieden je niet alleen de mogelijkheid om te sporten, maar zorgen ook voor een verrijking van je studententijd. Zowel bij de ACLO als bij haar verenigingen kun je actief worden door in commissies of in het bestuur te gaan. Op die manier ontwikkel je je niet alleen op studiegebied, maar ook op persoonlijk vlak. Wake Up Student en de ACLO werken samen om je te begeleiden in het combineren van een actief studentenleven met effectief studeren en mentale gezondheid.

ACLO studentensport logo
Construction Fysiotherapie logo

Construction Fysiotherapie:

Construction Fysiotherapie is gericht op actieve revalidatie, waar diagnostiek, behandeling en preventie hoog in het vaandel staan. met Twee (Ms) sportfysiotherapeuten Joeval Benjamins en Krum Toshev kunnen we een breed scala aan klachten zo goed mogelijk begeleiden. Naast de fysiotherapie zijn we ook betrokken bij screening van zowel werk gerelateerde klachten als wel blessurepreventief voor sporters en sportteams. De samenwerking die we binnen het gezondheidsplein hebben opgebouwd met de andere disciplines zorgt voor een zeer positief behandelbeleid voor onszelf en de patiënten.

Lentis Basis GGZ: 

Met Lentis basis GGZ werkt Wake Up Student al jaren samen. Wanneer er sprake is van een stoornis kan je coach je adviseren wat de volgende stappen kunnen zijn en kun je contact via je huisarts zoeken met deze organisatie, welke veel voor studenten kan betekenen in het geval er sprake is van een stoornis.

Lentis Basis GGZ logo
Hart Vooruit logo

Hart Vooruit:

Voel je, je somber, in paniek en gestrest? Lukt het je niet om de juiste keuze voor je toekomst te maken? Heb je het idee dat je iets anders wil in je leven, maar weet je niet goed wat? In plaats van rondjes te hollen zonder energie of voldoening help ik je te ontdekken hoe je jouw leven kunt inrichten, zodat je dicht bij jezelf blijft en weer vooruit kunt gaan. Hart Vooruit helpt ambitieuze jongvolwassen hun eigen weg te vinden om een gelukkig en betekenisvol leven te leiden.

Yoga met Roos:

Yoga met Roos is een meditatieve vorm van yoga. Verschillende houdingen worden langere tijd vastgehouden. In de lessen worden verschillende soorten ademhalingsoefeningen en meditaties beoefenen. Yoga is fysiek uitdagend en ontspannend tegelijkertijd. Lichamelijk en geestelijk doet yoga een boel voor je. Het kan echt even als een reset-knop werken tijdens momenten van (tentamen) stress. Zelf had Roos dit nooit gedacht. Maar toch heeft ze met gemak fanatiek hockeyen (14 jaar) ingewisseld voor yoga. ‘Goed in je vel zitten’ doe je niet alleen met je lichaam, maar ook met je emoties en gedachten!

Yoga met Roos logo
Roots and Wings logo

Roots and Wings:

"We are a meditation and yoga school that also offers coaching and 1-day retreats for deep personal development. We empower conscious and curious individuals to connect with themselves and others. Our flagship program is our 90-day Roots & Wings program. This is personalized, transformational and integrated into your daily life to create a life rooted in Truth and Love"

Previtas:

(sport)Diëtisten Martine en Jantine zijn het gezicht van Previtas aan het Damsterdiep. Wij adviseren en coachen bij o.a. sport & voeding, afvallen, darmproblemen (FODMAP), diabetes en meer. Meer weten? Advies van de diëtist wordt vergoed door je basisverzekering voor 3 uren per jaar. Kijk op www.previtas.nl voor informatie.

previtas
Barry assen logo (1)

Barry Assen:

Barry Assen is geaccrediteerd SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en is gespecialiseerd in het geven van mentale training aan sporters, teams en coaches. Het doel van mentale training is het verbeteren van sportprestaties. Mentale trainingen zijn geschikt voor sporters van elk niveau en helpen bij het leveren van topprestaties op het juiste moment.

Podologie Venema:

Bij Saskia Venema Podologie kun je terecht voor advies en behandeling van voet- en houdingsklachten. Te denken valt aan bv: voorvoetklachten, hielklachten, enkelklachten, teenafwijkingen, voetdeformaties, beenlengteverschil en klachten aan knie, heup en rug.

Podologie Venema logo
Yoga en Pilates logo

Yoga en Pilates:

Het Yoga under Construction team bestaat uit oprichtster en docent Gerri Douw, docent Hanneke Verbree en docent Marten Ferwerda. We zijn ontzettend trots op ons bedrijf en onze deelnemers.Elke les is anders, elke deelnemer is uniek en daar spelen wij graag op in. Wij zijn voortdurend op zoek naar een persoonlijke benadering. Yoga under Construction biedt je de kans om tijdens de lessen die wij aanbieden te ervaren hoe sterk je bent, in je kracht te staan. Een moment voor jezelf, om even stil te staan en vervolgens vooruit te gaan in het leven. Yoga under Construction, de plek in Groningen voor Yoga en Pilates!

beDRIJFNAT:

Denk bij beDRIJFNAT aan een groep vrienden die hun jongere jaren samen hebben beleefd op en rond het water. Genieten van deze surfvibe op een SUP, waarbij sport, natuur en vriendschap centraal staan. Dit is wat wij willen delen met beDRIJFNAT ! Deze vorm van ontspanning wordt in samenwerking met Wake Up Student Coaching geboden in combinatie met coaching aan studenten door coaching op de SUP of in de kano te bieden.

logo-bedrijfnat
#ikbenopen logo

#ikbenopen:

Op 10 oktober 2019 is het platform #IkbenOpen gelanceerd. Met als maatschappelijk doel mentale gezondheid in Nederland bespreekbaar te maken. Het is tijd dat wij als maatschappij gaan investeren in mentale gezondheid. Dat wij open durven zijn over psychische klachten. Voordat dit doel behaald is gaan wij aan de slag met de vraag: Wat is er nodig om open te kunnen zijn? Samen met jou gaan wij in gesprek en helpen je graag op weg om jouw weg te vinden op het gebied van mentale gezondheid. Heb je behoefte aan persoonlijk contact en/of ondersteuning met jouw (hulp)vraag? Maak gebruik van de beschikbare chatlijnen of zoek direct contact met een van onze ruim 85 aangesloten partners.

Scroll naar top