JOUW COACH IN GRONINGEN

Wat goed dat je deze stap wilt zetten. Niet makkelijk natuurlijk, maar een belangrijke investering in jezelf en wat je eruit haalt zal voelbaar blijven. Geef in het contactformulier kort aan waar je tegenaan loopt en in welke stad je studeert of juist de begeleiding zou willen volgen. We plannen zo spoedig mogelijk een afspraak in met jouw Student Coach Niels Bakker, Jasper Vogel of Ilinka Bijma. De coaching wordt face2face of eventueel online​ aangeboden. Neem dus  gerust contact op via het contactformulier of eventueel telefonisch. We komen hier zo snel mogelijk op terug en hopen je deze week nog te spreken.

Wat je van ons mag verwachten

Onze Student Coaches zijn universitair geschoolde psychologen die zich 100% voor jou inzetten en zorg op maat bieden. Hoe meer open jij bent over waar je tegenaan loopt, hoe gerichter zij te werk zullen gaan. De methode die Wake Up Student hanteert, maakt het mogelijk om in korte tijd gewenste resultaten te boeken.

In het kennismakingsgesprek geven we uitgebreid de ruimte om je psychische uitdagingen en klachten, krachten en wensen rustig te bespreken. Daarnaast schetsen we hoe we hiervandaan verder gaan. De inzichten die ontstaan en de handvatten die je worden aangereikt in de vervolggesprekken kun je tussen de gesprekken uitvoeren in het dagelijks leven voor het beste resultaat.

Helaas valt de coaching niet binnen de zorgverzekering, doordat we ons richten op veelvoorkomende lichte problematiek onder studenten en geen stoornissen. Er wordt dan ook geen diagnose gesteld. Daarom hanteert Wake Up Student scherpe tarieven en zorg op maat. We streven er daarnaast naar om dezelfde week van aanmelding nog van start te gaan met de coaching.

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen of bekijk deze pagina.

Jouw Student Coaches in Groningen

Niels@wakeupstudent.nl

Jasper@wakeupstudent.nl

Ilinka@wakeupstudent.nl

Praktijklocatie:
Damsterdiep 49-53
9711 SH Groningen

Postadres:
Damsterdiep 49
9711 SH Groningen

nirmal-suresh-s4TG3GlMNR4-unsplash

Adres

Damsterdiep 49-53 9711 SH Groningen

info@wakeupstudent.nl

06-13271728

Openingstijden

Maandag 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Kun je niet afspreken tijdens bovenstaande openingstijden? Dan is het in overleg mogelijk om 's avonds af te spreken.

Redenen om te kiezen voor Wake Up Student Psychology & Coaching

  • Psychische begeleiding op maat

  • Toepasbare inzichten en handvatten

  • Laagdrempelig team die studenten begrijpt

  • Binnen een week op gesprek

aclo 3
Scroll naar top