Conflicthantering workshop

workshop conflicthantering Wake Up Student

Ben je conflictversterker of een conflictvermijder? Ben jij goed in onderhandelen? Hoe denken andere mensen dat je met ruzie omgaat? In de workshop ‘Conflictbeheersing’ vertelt Wake Up Student je alles over de psychologische achtergrond van conflicten. In het interactieve deel speel je een simulatiespel waarin je een onderhandelingssituatie ervaart en werkt aan effectieve tactieken om groepsconflicten op te lossen. Deze vaardigheden zijn toepasbaar in dagelijkse situaties, maar ook in een professionele omgeving.

Lijkt het je interessant om meer over dit onderwerp te weten te komen? Wil jij ook beter leren omgaan met lastige conflict momenten met je huis- of clubgenoot, binnen je bestuur of werkgroep? Stuur een e-mail naar info@wakeupstudent.nl.

Wij spreken graag bij jouw faculteit of vereniging!

Wake Up Student verzorgt geregeld workshops bij partners, faculteiten, studie- en studentenverenigingen aangaande dit onderwerp. Hou dus de agenda van je vereniging in de gaten! Wil je als vereniging of faculteit een leuke workshop inrichten, dan staan we graag voor jullie klaar. Neem contact op via het formulier en je hoort spoedig van ons.

De prijzen voor het afnemen van een workshop zijn:

  • voor een 1-urige workshop naar keuze €300,- excl. BTW;
  • voor een 2-urige workshop naar keuze €450,- excl. BTW;

* Eventuele reiskosten zijn niet inbegrepen.

** Via een samenwerking bieden we kortingen op de workshops.

Scroll naar top