Somberheid workshop

Wanneer een dipje blijft aanhouden..

“Wat heb je te klagen? Je bent student en kan doen wat je wilt!”, hoor je wel eens. Toch kampen veel studenten met negatieve emoties. Ze komen tot weinig en voelen zich down.

Vaak begint het met piekeren, maar langzaam nemen negatieve gevoelens de overhand. Je zit in een negatieve spiraal waar je moeilijk uit stapt. Je schrikt soms van je eigen gedachten en je durft het er niet goed met je huisgenoten en vrienden over te hebben. Misschien ligt de oorzaak bij vroeger, bij je studie of je vrienden en de stad? Misschien is er iets heftigs gebeurd in je leven. Blijven zoeken in je eigen hoofd naar de oorzaak of de oplossing kan lang duren en het gevaar verder af te zakken in de negatieve spiraal is aanwezig. Door naar de pijn toe te gaan, kan het lijden afnemen. Deze workshop biedt hier inzichten en handvatten voor. Wel is het onderwerp vaak groter en heeft het op individueel niveau vervolg nodig. Dit kan uiteraard bij ons.

Wij spreken graag bij jouw faculteit of vereniging!

Wake Up Student verzorgt geregeld workshops bij partners, faculteiten, studie- en studentenverenigingen aangaande dit onderwerp. Hou dus de agenda van je vereniging in de gaten! Wil je als vereniging of faculteit een leuke workshop inrichten, dan staan we graag voor jullie klaar. Neem contact op via het formulier en je hoort spoedig van ons.

De prijzen voor het afnemen van een workshop zijn:

  • voor een 1-urige workshop naar keuze €300,- excl. BTW;
  • voor een 2-urige workshop naar keuze €450,- excl. BTW;

* Eventuele reiskosten zijn niet inbegrepen.

** Via een samenwerking bieden we kortingen op de workshops.

Scroll naar top