Samen sterk voor studenten!

Wake Up Student Psychology & Coaching werkt nauw samen met partijen die dicht bij studenten zijn, zodat wij de psychische hulp kunnen bieden op een prettige laagdrempelige en neutrale plek. Zo werken we landelijk samen met verscheidene verenigingen en instanties om de mentale gezondheid van studenten te versterken!

360_F_319569359_1Xkjom88cpkoCoYPKQeDp3KRIHWKWHMN (1)

Sponsoring

Wake Up Student sponsort geregeld een studentensportvereniging. Wij geloven dat er een gezonde balans van inspanning en ontspanning plus mooie ontwikkelingsmogelijkheden bij de sportvereninging te vinden zijn.

Studieverenigingen

Studentenverenigingen

Wake Up Student werkt nauw samen met studentenverenigingen. We geloven dat de vereniging belangrijk is in een student zijn dagelijks studentenleven. Middels de nauwe samenwerkingen willen we laagdrempelig de hoognodige hulp bieden voor leden van desbetreffende vereniging. Bekijk gerust wat onze partners jou als student kunnen bieden of neem contact op als jij een partnerschap met jouw vereniging wilt aangaan.

teveel zitten student

Studieondersteuning

Wake Up Student werkt landelijk samen met instanties die zich inzetten voor studenten. Zo kunnen we de juiste steun bieden aan studenten op een breed vlak, zoals bijles instanties, scriptie- of studiekeuzebegeleiding.

Studieverenigingen

Studieverenigingen

Wake Up Student Coaching werkt nauw samen met de vele partners in het studentenleven, Bij studieverenigingen verzorgen wij geregeld interessante workshop vol handvatten en inzichten, zodat jij als lid optimaal geholpen kunt worden binnen een omgeving waar jij je prettig voelt. Bekijk gerust wat onze partnerverenigingen jou kunnen bieden. Neem gerust contact op als je met jouw vereniging een samenwerking wilt aangaan of een workshop wilt verzorgen.

Volleyball wakeupstudent

Zorg, Sport en Welzijn

Wake Up Student werkt landelijk samen met instanties die zich inzetten voor het welzijn studenten. Zo kunnen we de juiste steun bieden aan studenten op een breed vlak middels onderlinge kortingen of snellere verwijzingen binnen de zorg.

Scroll naar top