Ons Team

Bij Wake Up Student Psychology & Coaching werken bevlogen psychologen door heel het land. In Amsterdam (Jacqueline), Delft/Rotterdam/Leiden (Dayenne), Groningen (Niels, Jasper, Ilinka en Merel), Utrecht (Floor) en Nijmegen (Brigitte) staan we voor je klaar. Alle coaches van Wake Up Student hebben een Master afgerond in de Psychologie. Zij kennen de wereld van de student van binnenuit en staan daardoor dichtbij je.

me

Niels Bakker

Oprichter

MSc. Klinisch- & Ontwikkelingspsychologie

Wat een bijzondere tijd is de studententijd toch eigenlijk. Ze zeggen de mooiste tijd van je leven. Nu is het zo dat dit grotendeels waar is, want je kunt zoveel leuke dingen proberen en je intrinsiek gemotiveerd voelen voor de keuzes die je zelf maakt. 

jasper

Jasper Vogel

Student Coach

MSc. Arbeids-, Organisatie- & Personeelspsychologie

De studententijd is een vormende periode in jouw leven. Het is de tijd waarin jij jezelf gaat ontplooien op academisch, sociaal en persoonlijk vlak. Bij zo’n periode van groei horen ook gevoelens van onzekerheid, spanning en twijfel. Als deze gevoelens en negatieve gedachten aan blijven houden, kunnen ze je belemmeren in je groei. Dit uit zich onder andere in uitstelgedrag, een gebrek aan voldoening of het gevoel dat je stilstaat.

PHOTO-2019-07-14-18-37-34

Jacqueline Libert

Student Coach

MSc. Behavioral & Cognitive Neuroscience Ik heb ontzettend genoten van mijn studententijd, maar minstens zoveel gestresst. Het heeft heel wat jaren geduurd voordat ik me realiseerde dat iedereen (regelmatig) negatieve gedachten en gevoelens heeft en dat het geen zin heeft om die te willen vermijden. Het is oké om soms even niet oké te zijn.

Ilinka_website_WBB

Ilinka Bijma

Student Coach

MSc. Arbeids-, Organisatie- & Personeelspsychologie

Ik vind het fascinerend hoe de mind werkt en welke impact onze gedachten kunnen hebben op wat wij voelen en wat wij doen. Dit kan soms behoorlijk in de weg staan en bijvoorbeeld zorgen voor uitstelgedrag, lichamelijke klachten, negatieve gedachten en vermijdende coping strategieën.

Portretfotos (38 of 57)

Dayenne Sanders

Student Coach

MSc. Talent Development and Creativity Psychology

De studententijd staat bekend als dé tijd om jezelf te ontplooiien. Je maakt kennis met een nieuwe onderwijsinstelling, studiegenoten en misschien ook met een nieuwe gezelligheids- of sportvereniging. Al deze nieuwe situaties brengen dan natuurlijk ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Misschien vraag je je af wat je nou écht wil, of wie je écht bent, of wat de toekomst voor je in petto heeft.

Floor Hoorweg Wake Up Student

Floor Hoorweg

Student Coach

MSc. Arbeids-, Organisatie en Personeelspsychologie
MSc. Algemene Pedagogische Wetenschappen

De studententijd wordt vaak omschreven als de mooiste periode van je leven. Je gaat een studie volgen in de richting die hopelijk bij je past, veel nieuwe mensen ontmoeten, voor het eerst op jezelf wonen. Het is een periode waarin je een enorme persoonlijke groei doormaakt om vervolgens met een goed gevulde rugzak het verdere leven in te stappen. Maar goed, helaas had niemand je van tevoren verteld dat dit ook de periode is waarin je jezelf enorm hard kan tegenkomen.

Merel-Molenaar-1 (1)

Merel Molenaar

Student Coach

MSc. Arbeids-, Organisatie- & Personeelspsychologie

Studeren is voor veel geluksvogels in Nederland een belangrijke uitdaging in het leven. We krijgen de mogelijkheid om onszelf te ontwikkelen en kansen te creëren voor de toekomst. Bij zo’n grote uitdaging horen obstakels in allerlei vormen en maten. Niet alleen binnen de studie, maar ook met huisgenoten, uitgaansleven, verenigingen, etc. Leuk toch!?

Scroll naar top