Student Coach

Jasper Vogel

De studententijd is een vormende periode in jouw leven. Het is de tijd waarin jij jezelf gaat ontplooien op academisch, sociaal en persoonlijk vlak. Bij zo’n periode van groei horen ook gevoelens van onzekerheid, spanning en twijfel. Als deze gevoelens en negatieve gedachten aan blijven houden, kunnen ze je belemmeren in je groei. Dit uit zich onder andere in uitstelgedrag, een gebrek aan voldoening of het gevoel dat je stilstaat.

Door samen te kijken naar wat jou zowel binnen als buiten je studie drijft en wat de obstakels zijn om te overwinnen, help ik je om je weer vrij te voelen. De coachingsmethoden en technieken die ik hiervoor gebruik komen uit de cognitieve gedragstherapie en ACT. Deze zullen je helpen om je intrinsieke motivatie te verhogen, bewuste keuzes te maken en weer een gevoel van grip en controle te krijgen.

Door met openheid en verwondering te onderzoeken wat wel en niet werkt voor jou, gaan we samen aan de slag om meer vertrouwen, voldoening en ontwikkeling te ervaren.

Wakker bij Bakker team
jasper

Info Jasper Vogel

MSc. Psychologie; Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie 

Student Coach bij Wakker bij Bakker

Contactgegevens Jasper Vogel

  • Damsterdiep 49-53, 9711 SH Groningen

jasper@wakeupstudent.nl

Scroll naar top