Samen sterk voor studenten!

Wake Up Student Psychology & Coaching werkt nauw samen met de vele partners in het studentenleven, zodat jij optimaal geholpen kunt worden. Bekijk gerust wat onze partners jou kunnen bieden.

l1

Studentenverenigingen:

G.S.C. Vindicat Atque Polit:

Een actief studentenleven is soms moeilijk te combineren met positieve resultaten in de studie. Vindicat erkent dit door een samenwerking met Wake Up Student aan te gaan en biedt leden de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief coaching aan te gaan. Lees hier meer over op de site van Vindicat.

Vindicat logo
Albertus magnus logo

R.K.S.V. Albertus Magnus:

Albertus Magnus is met haar bijna 2400 leden de op één na grootste studentenvereniging van Nederland. De vereniging biedt allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel op sociaal als organisatorisch en bestuurlijk gebied. Een druk studentenleven in combinatie met je studie is een uitdaging die niet voor iedereen even makkelijk is. Door de samenwerking met Wake Up Student wil Albertus haar leden de mogelijkheid bieden hierin ondersteund te worden. Meer informatie hierover kan gevonden worden op de website van Albertus Magnus.

C.S. Veritas:

Collegium Studiosorum Veritas is een studentenvereniging in Utrecht. De vereniging is van oorsprong een subvereniging van het Utrechtsch Studenten Corps. Een druk studentenleven in combinatie met je studie is een uitdaging die niet voor iedereen even makkelijk is. Door de samenwerking met Wake Up Student wil Veritas haar leden de mogelijkheid bieden hierin ondersteund te worden.

CS veritas logo
L.A.N.X.- logo

L.A.N.X.:

Studentenvereniging L.A.N.X. is in 1880 opgericht als Corps aan de Vrije Universiteit (VU-Corps) en telt tegenwoordig meer dan duizend leden. Deze Studentenvereniging in Amsterdam kenmerkt zich door haar vrije karakter. L.A.N.X. wil haar leden steun bieden en helpen zich verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op sociaal gebied. De samenwerking met Wake Up Student sluit hier naadloos op aan. Meer informatie kan worden gevonden op de site van L.A.N.X.

De Gereformeerde Studenten Vereniging:

De GSV is een vereniging van een kleine 200 mensen. Deze grootte is wat ons zo gezellig maakt: er heerst een tof ons-kent-ons cultuurtje. Deze wordt versterkt door ons gemeenschappelijke geloof in de christelijke God. Wilt u een keer komen kijken om te zien hoe het is? Elke donderdagavond bent u welkom op onze sociëteit aan de Hereweg 40.

De Gereformeerde Studenten Vereniging logo
logo-bernlef

F.F.J. Bernlef:

F.F.J Bernlef is een toegankelijk gezellige studentenvereniging voor de Friesche student, maar ook niet Friesche studenten zijn welkom. Vele leuke activiteiten en gezamenlijke borrels staan wekelijks op de agenda. Bernlef wil haar leden steun bieden op studie en persoonlijk gebied en heeft daarom een samenwerking opgezet met Wake Up Student Psychology & Coaching.

A.S.V. Dizkartes:

Een studie en een druk studentenleven valt niet altijd even goed te combineren. Dit is de reden waarom Dizkartes een samenwerkt met Wake Up Student. A.S.V. Dizkartes vindt het van groot belang dat haar leden laagdrempelig aanspraak kunnen maken op coaching.  maken op coaching.

A.S.V. Dizkartes logo
Unitas S.G. logo

Unitas S.G.:

Unitas S.G. is een studentenvereniging in Groningen waar er volop mogelijkheid is om jezelf te ontwikkelen naast je studie. Het kan echter voor studenten soms overweldigend zijn om een druk sociaal leven en bijvoorbeeld commissiewerk te combineren met serieus studeren. Om haar leden hierin zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen is Unitas een samenwerking aangegaan met Wake Up Student. Voor meer informatie over Unitas S.G kijk op www.unitassg.nl.

ESN Utrecht:

Erasmus Student Network Utrecht is an organisation that works with a ‘students helping students’ principle. It creates a platform for international students to meet each other and also the local students. This is realised by cultural, social and sportive events. The goal of ESN Utrecht is to make every international student feel at home in Utrecht.

ESN Utrecht logo
AEGEE groningen logo

AEGEE:

AEGEE-Groningen is de Europese studentenvereniging van Groningen. Als Europese vereniging organiseert AEGEE naast leuke lokale feesten, borrels, andere activiteiten en reizen door heel Europa. Zo maak je dus vrienden in Groningen, maar heb je ook een enorm netwerk van vrienden in het buitenland.

ESN Groningen:

Erasmus Student Network Groningen is an organisation that works with a ‘students helping students’ principle. It creates a platform for international students to meet each other and also the local students. This is realised by cultural, social and sportive events. The goal of ESN Groningen is to make every international student feel at home in Groningen.

ESN groningen
Unitas Utrecht

Unitas S.R.:

Unitas S.R. is een studentenvereniging in Utrecht waar er volop mogelijkheid is om jezelf te ontwikkelen naast je studie. Het kan echter voor studenten soms overweldigend zijn om een druk sociaal leven en bijvoorbeeld commissiewerk te combineren met serieus studeren. Om haar leden hierin zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen is Unitas een samenwerking aangegaan met Wake Up Student. Voor meer informatie over Unitas S.G kijk op onze site.

R.S.V. Laurentius:

R.S.V. Sanctus Laurentius telt 1200 leden en is een gemengde vereniging met een rijke geschiedenis van ruim 100 jaar. Op de Sociëteit is men altijd welkom om een biertje te drinken, maar je kunt je ook inzetten voor de vereniging in één van de vele commissies of deelnemen aan een van de sportteams. Laurentius heeft een open en gemengd karakter waarbij diversiteit hoog in het vaandel staat. Mentale gezondheid onder de leden bevorderen is een belangrijke peiler van de vereniging en daarom werken we samen met Wake Up Student.

Laurentius
Scroll naar top