Samen sterk voor studenten!

Wakker bij Bakker Student Coaching werkt nauw samen met de vele partners in het studentenleven, zodat jij optimaal geholpen kunt worden. Bekijk gerust wat onze partners jou kunnen bieden.

l1

STUDIEVERENIGINGEN:

S.V.Ergasia:

Studievereniging Ergasia merkt dat veel studenten moeite hebben om gemotiveerd te blijven en om goed te plannen. Vaak is dit terug te zien in de resultaten. Graag willen wij onze studenten hierbij helpen. Daarom werken Studievereniging Ergasia en Wakker bij Bakker samen om jou te helpen door met korting coaching aan te bieden. Kijk op onze website wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

S.V.Ergasia logo
S.V.Homerus logo

S.V.Homerus: 

Studieverenging Homerus is de studieverenging van Bedrijfskunde Management, Economie en Recht van de Hanze Hogeschool. Wij merken dat studenten soms moeite hebben om het balans tussen studie en alle sociale activiteiten te vinden. Dit is dan ook vaak te zien in het resultaat van de studenten. Daarom werkt Studieverenging Homerus samen met Wakker bij Bakker om onze studenten te helpen doormiddel van een workshop van Wakker bij Bakker.

F.S.V.Fysiek:

FSV Fysiek is de studievereniging die gekoppeld is aan de opleiding Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool en is één van de grootste HBO-verenigingen in Groningen. Iedereen die hier Fysiotherapie studeert of heeft gestudeerd kan lid worden van FSV Fysiek. Onze commissies organiseren verschillende activiteiten gedurende het schooljaar. Deze activiteiten zijn zowel sociaal gericht als studiegerelateerd. FSV Fysiek vormt de brug tussen de studie, het studentenleven en het werkveld.

F.S.V.Fysiek logo
S.V.Vedi logo

S.V.Vedi:

Studievereniging Vedi is de studievereniging van de opleiding Voeding en Diëtetiek van de Hanze Hogeschool. Vedi wil een plek creëren waar studenten zich naast de opleiding verder kunnen ontwikkelen en kunnen ontspannen. Dat is wat Vedi biedt met allerlei studie gerelateerde evenementen en gezellige borrels en feesten. Vedi staat voor Voeding en Diëtetiek Insieme. Insieme is Latijn en betekent saamhorigheid. Dat is ook het belangrijkste doel van deze studievereniging: meer saamhorigheid creëren en zo een leerzame en gezellige studententijd te geven aan haar leden.

S.V.Le Baso:

Le Baso is de studievereniging van de Pedagogische Academie, van de Hanzehogeschool te Groningen. Wij brengen toekomstig leraren in contact met alles wat Groningen of de PA nog meer te bieden heeft. We zijn een studievereniging voor en door studenten.
Studievereniging Le Baso zorgt voor een aanvulling voor de studenten op hun studietijd aan de Pedagogische Academie door verschillende activiteiten te organiseren

S.V.Le Baso logo
S.V. Sociëtas logo

S.V. Sociëtas:

Studievereniging Sociëtas is de studievereniging van Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Om de balans tussen studie en alle sociale verplichtingen die het studentenleven met zich meebrengt te waarborgen, werkt Sociëtas samen met Wakker bij Bakker. Door middel van workshops en korting op coaching hopen wij onze studenten, waar nodig, hulp te kunnen bieden. Kijk voor meer informatie over Sociëtas op onze website!

S.V. Esperia:

S.v. Esperia is the study association of the study European Languages and Cultures at the University of Groningen. Esperia offers its students a variety of study-related and not study-related activities. With this collaboration between Esperia and Wakker bij Bakker, we hope to enable our members to combine their studies with relaxation. Keep an eye on our website to keep up to date about workshops offered by Esperia and Wakker bij Bakker. 

S.V.Ergasia logo
S.V. Gente logo

S.V. Gente:

Gente is dé studievereniging van toegepaste psychologie van de Hanzehogeschool Groningen. Als studievereniging brengen wij de studenten van de opleiding toegepaste psychologie dichter bij elkaar en bij het werkveld. We streven ernaar dat leden contacten leggen met elkaar en met professionals uit het werkveld. Daarnaast streeft Gente ernaar dat leden hun kennis kunnen verbreden en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen door het organiseren van sociale- en studie gerelateerde activiteiten. Tevens worden er activiteiten georganiseerd waar alumni, professionals en docenten aanwezig zijn, die het netwerk van de leden vergroten.

N.C.S.V. Dr. Nico Muller:

N.C.S.V. Dr. Nico Muller is sinds 1966 dé Nijmeegse studievereniging op het gebied van strafrecht en criminologie. De vereniging organiseert voor haar leden gedurende het volledige collegejaar interessante excursies, lezingen, masterclasses en andere activiteiten. Een student moet veel combineren. Om haar leden hierin zo goed mogelijk te ondersteunen is N.C.S.V.
Dr. Nico Muller een samenwerking aangegaan met Wakker bij Bakker. Voor meer informatie over N.C.S.V. Dr. Nico Muller kun je terecht op onze site.

N.C.S.V. Dr. Nico Muller logo
GHD Ubbo Emmius logo

GHD Ubbo Emmius:

GHD Ubbo Emmius is de studievereniging van de studie Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen en biedt zowel verbreding van je studie als gezelligheid. Als lid van Ubbo krijg je korting op studieboeken bij verschillende bedrijven en kun je voor een ledenprijs naar activiteiten. Daarnaast kun je ook actief worden bij Ubbo door te solliciteren voor een commissie of zelfs het bestuur! 

Exploratio:

Studievereniging Exploratio is voor de studenten van de HBO opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken aan de Hanzehogeschool in Groningen. De vereniging is er op gericht meer samenhang binnen de opleiding te creëren. Dit gebeurt door middel van studie gerelateerde activiteiten, borrels en andere activiteiten

Exploratio logo
Commotie logo

Commotie:

S.V. Commotie is the study association for all communication students in Groningen! We offer our members a great variety of study as well as social activities. We know that less is possible now during these times in a pandemic, and students might experience more struggles than ever before. By this collaboration between Wakker bij Bakker and Commotie, we want to lower the threshold for students to reach out if they ever need help with studying, staying motivated etc!

CLIO:

Clio is the study association for International Relations and International Organisation at the University of Groningen. Clio organizes social events and professional events where members get the opportunity to network as well as to get to know each other better. There are annual excursions abroad and to cities such as The Hague so members can discover what awaits them after their studies. Mental health is very important to Clio, which is the reason why we established the Clio Support Committee. Clio is very happy with its partnership with Wakker at Bakker as it offers Clio members the necessary resources to tackle the challenges of their student life.

CLIO logo
Professor Francken logo

Professor Francken:

T.F.V. ‘Professor Francken’ is the study association for Engineering Physics, connected to the University of Groningen. It is named after Groningen’s first professor of Applied Physics and is for students and staff of the applied physics departments.

TW!ST:

TW!ST is de vereniging voor studenten Taalwetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen. Onze vereniging is er voor haar studenten om naast het studeren, medestudenten ook op een andere manier te leren kennen. Dit gebeurt door middel van zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde activiteiten. Denk aan: lezingen, het bezoeken van taalonderzoek instituten, borrels, etentjes, een gala et cetera. Leden van TW!ST krijgen verder ook korting op studieboeken en bij verschillende bedrijven. Daarnaast kun je ook actief worden bij TW!ST, door bij één van onze commissies te gaan.

TW!ST logo
Pharmaciae Sacrum logo

Pharmaciae Sacrum:

The Groningen's Pharmaceutical Student Association “Pharmaciae Sacrum” is the study association of Pharmacy students in Groningen. Pharmaciae Sacrum, Latin for “the sacred of the Pharmacy”, was founded on December 12, 1881. It is the oldest study association of Groningen and the second oldest in the Netherlands.

Scroll naar top