Studiekeuzebegeleiding

studiekeuze student

Ik wil studeren! Maar welke studie past bij mij?

Ieder mens heeft diverse interesses en kwaliteiten. In het enorme aanbod van studiemogelijkheden is het soms moeilijk daarin de juiste keuze te maken. Waar baseer je die keuze op? En wat maakt dat de ene studie wel bij je past en de andere niet? Wij helpen je om op basis van gesprekken en tests en informatie tot een gefundeerde keuze te komen zodat jij met overtuiging deze belangrijke stap kan zetten.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het studiekeuzetraject, dan kun je gratis een kennismakingsgesprek aanvragen, waarna je vrijblijvend de studiekeuze begeleiding kan starten en binnen een week op gesprek komt. De tests die gebruikt worden zijn een persoonlijkheidstest, competentietest, IQ-test, leerstijltest, studiekeuze motivatietest en de studiekeuze beroepentest. Ook kijken we naar je kernwaarden.

 

Wat je kan verwachten van ons studiekeuzetraject!

Je moet op jonge leeftijd een belangrijke keuze maken en dat is niet makkelijk. Jaloers kun je worden op diegene die zijn droom al uitgestippeld heeft staan. Het is niet gek om steun te zoeken rond deze bepalende keuze.  Bij Wake Up Student Psychology & Coaching ga je gesprekken en tests aan om je persoonlijkheid, waarden, talenten en wensen in kaart te brengen en te koppelen aan een passende studie/loopbaan. Twijfel rond je studiekeuze kan ook na inschrijving nog lang tegen werken, dus gun jezelf een stukje duidelijkheid hierin. Voorkom onnodige studievertraging en spanningsklachten.

*Inhoud: gratis kennismaking, 5 uur coachinggesprekken gericht op 6 tests, je waarden en inzage in studiekeuzegidsen (HBO, WO en/of Master) voor 590 euro inclusief BTW.

Scroll naar top