Samen sterk voor studenten!

Wake Up Student Psychology & Coaching werkt nauw samen met de vele partners op het gebied van studentondersteuning, zodat jij optimaal geholpen kunt worden. Bekijk gerust wat onze partners jou kunnen bieden.

l1

Studieondersteuning en overige organisaties:

kieswijs Wake Up Student

Kieswijs:

De Kieswijsanalyse brengt jouw talenten in kaart, zodat jij met plezier je eigen besluit kunt nemen. Kieswijs werkt hiervoor met een uitgebreide serie zelf ontwikkelde en extern gevalideerde psychologische testen. Door de Kieswijsanalyse® kom je erachter wat jou bijzonder maakt, waar je goed in bent, waar je energie van krijgt, waar je interesses liggen en dus welke profiel, reis, studie, master of baan bij jou past! Wake Up Student Groningen is een officiële Kieswijs locatie.

WEES WIJS, KEN JEZELF, KIESWIJS!

Maskerclass:

Met Maskerclass helpen we studenten samen vertrouwd te raken met mentale gezondheid. Dit doen we door een duurzame strategie te implementeren, inhakend op de bestaande cultuur van jouw vereniging. Regelmatig geef ik Maskerclasses voor studenten. Ik vind het belangrijk dat de zorg na een paneldiscussie of workshop ook daar goed geregeld is. Vandaar dat ik graag samenwerk met de psychologen van Wake Up Student. Het is normaal om in je studententijd tegen vraagstukken aan te lopen. Praten helpt. Samen kunnen we het leren.

Maskerclass Wake Up Student
Scriptiewijzer logo

Scriptiewijzer

Iedereen kan een scriptie schrijven, jij dus ook -alleen soms lukt dat niet alleen. Daarom biedt Scriptiewijzer jou persoonlijke begeleiding tijdens het schrijfproces van een scriptie. Speciaal voor de studenten van Wake Up Student, biedt Scriptiewijzer een feedbacksessie aan voor een extra gunstig tarief. Tijdens deze sessie sparren wij over jouw scriptie, zodat jij helder krijgt wat de volgende stap is en hoe je die kunt gaan zetten. Zo kun jij met vertrouwen de deadline tegemoet zien! Check www.scriptiewijzer.nl voor alle info en als je meer wilt weten over wat Scriptiewijzer voor jou kan betekenen, bel dan gerust of mail naar sos@scriptiewijzer.nl.

Groninger Studentenkrant:

Al 33 jaar wordt de Groninger Studentenkrant geschreven voor en door Groningse studenten. Onze redacteuren zijn brutaal, rebellerend, nieuwsgierig maar ook fair en schrijven over de meest uiteenlopende zaken zoals het studentenleven, politiek, cultuur, het hoger onderwijs en allerlei activiteiten die in en rond Groningen worden georganiseerd. Wake Up Student is officieel columnist bij de SK!

Groninger Studentenkrant- logo
Testing Talents logo

Testing Talents:

TestingTalents B.V. is een moderne volledig webbased uitgever van tests op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Kernwaarden van het bedrijf voor de tests die commercieel uitgegeven worden zijn kwaliteit, gebruiksgemak en het centraal stellen van de respondent.

Het LSR:

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau staat hbo- en universitaire studenten (gratis) bij in collectieve zaken. Zodra we merken dat een probleem meerdere studenten raakt, zoeken we naar een juridische oplossing. Daarnaast zijn we de overkoepelende organisatie van twaalf lokale rechtsbureaus, die voor je klaar staan om meer individuele vragen te beantwoorden. Wij sturen je vraag door naar een van deze rechtsbureaus of behandelen hem zelf. Heb je een juridisch probleem? Bel of mail dan naar 030 22 316 44 of info@lsr.nl

Het LSR logo
Scroll naar top