Samen sterk voor studenten!

Wakker bij Bakker Student Coaching werkt nauw samen met de vele partners in het studentenleven, zodat jij optimaal geholpen kunt worden. Bekijk gerust wat onze partners jou kunnen bieden.

l1

Studieondersteuning en overige organisaties:

Groninger Studentenkrant:

Al 33 jaar wordt de Groninger Studentenkrant geschreven voor en door Groningse studenten. Onze redacteuren zijn brutaal, rebellerend, nieuwsgierig maar ook fair en schrijven over de meest uiteenlopende zaken zoals het studentenleven, politiek, cultuur, het hoger onderwijs en allerlei activiteiten die in en rond Groningen worden georganiseerd. Wakker bij Bakker is officieel columnist bij de SK!

Groninger Studentenkrant- logo
Scriptiewijzer logo

Scriptiewijzer

Iedereen kan een scriptie schrijven, jij dus ook -alleen soms lukt dat niet alleen. Daarom biedt Scriptiewijzer jou persoonlijke begeleiding tijdens het schrijfproces van een scriptie.

Speciaal voor de studenten van Wakker bij Bakker, biedt Scriptiewijzer een feedbacksessie aan voor een extra gunstig tarief. Tijdens deze sessie sparren wij over jouw scriptie, zodat jij helder krijgt wat de volgende stap is en hoe je die kunt gaan zetten. Zo kun jij met vertrouwen de deadline tegemoet zien!

Check www.scriptiewijzer.nl voor alle info en als je meer wilt weten over wat Scriptiewijzer voor jou kan betekenen, bel dan gerust of mail naar sos@scriptiewijzer.nl.

Het LSR:

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau staat hbo- en universitaire studenten (gratis) bij in collectieve zaken. Zodra we merken dat een probleem meerdere studenten raakt, zoeken we naar een juridische oplossing. Daarnaast zijn we de overkoepelende organisatie van twaalf lokale rechtsbureaus, die voor je klaar staan om meer individuele vragen te beantwoorden. Wij sturen je vraag door naar een van deze rechtsbureaus of behandelen hem zelf. Heb je een juridisch probleem? Bel of mail dan naar 030 22 316 44 of info@lsr.nl

Het LSR logo
Testing Talents logo

Testing Talents:

TestingTalents B.V. is een moderne volledig webbased uitgever van tests op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Kernwaarden van het bedrijf voor de tests die commercieel uitgegeven worden zijn kwaliteit, gebruiksgemak en het centraal stellen van de respondent.

Scroll naar top